Om Huddinge bågskytteklubb (HBSK)

HBSK startade sin verksamhet jan 2009 av fyra personer som alla var aktiva i andra klubbar
runt Stockholm. Eftersom alla bodde i Huddinge föddes idén att starta en klubb i kommunen.
Efter samtal med kommunen fick HBSK en inomhuslokal i Huddinge hallen och en
utomhusbana på Visättra sportcenter. Klubben är ideell vilket innebär att alla tränare, ledare
och styrelsen ställer upp på sin fritid för att du/dina barn ska få bra träning och stöd.

Uppdaterad: 26 JUN 2016 22:28
Skribent: Anne Ovaska

Prenumerera på Tidskriften Bågskytten

Tidskriften Bågskytten utkommer med 10 nummer om året med uppehåll i januari och i augusti. Detta kostar 300 kronor.

Under åren har vi publicerat mängder av artiklar kring den senaste skjuttekniska utvecklingen.

Compound, rehab-träning, skjutteknik på skelettnivå, nervsystemet, fysiologi, medicinsk vetenskap, trimning, pilvalstabellen, vibrationer, små träningsartiklar, regler m.m. Vad händer i förbundet i landslagen och internationellt, intervjuer och reportage har finns allt du behöver.

Prenumerationsavgiften betalas till Plus Giro: 37 90 05 – 2.

Glöm inte att skriva vad du heter och vart du bor.
Skriv ditt namn först på meddelanderaden om du betalar över nätet.

Postadress:
Huddinge BSK - Bågskytte