Hoppa till sidans innehåll

God Fortsättning på det nya året!

02 JAN 2013 13:34
Ytterligare ett år har gått och vi njuter just nu utav ett skönt vinterlov. Torsdagen den 10:e Januari 18:30 börjar vi medlemsträningen igen . Välkomna!
  • Uppdaterad: 23 AUG 2013 07:51

Året som varit

För Huddinge BSK var år 2012 året då vi gick från c:a 30 medlemmar i Januari till 67 medlemmar i slutet av December. Vi har växt så det knakar vilket förstås är väldigt roligt men ställer också lite större krav på oss allihopa. Inte minst när det gäller att visa hänsyn på skjutlinjen hålla gemensam ordning. Nu gäller det att vi tillsammans ser till att båda gamla och nya medlemmar trivs och att vi hjälper varandra att växa inom sporten under året som kommer.

 

Tävlingar

Under 2013 så hoppas jag också att de allra flesta medlemmar sätter som målsättning att de ska åka ut och tävla åtminstone EN gång för att få prova på hur det är. Det är fantastiskt roligt att komma ut på tävlingar och få nya vänner från de olika klubbarna runt om. Man lär sig så mycket om bågskytte under en tävling där den under många år samlade kompetensen gärna delas av vänliga bågskyttar. 

I början av året kommer vi att hålla en licensutbildning för de nya medlemmarna som ännu inte har en tävlingslicens. Efter man har sin licens så är det bara att hålla utkik på Facebook där Johanna lägger upp inbjudningar till de tävlingar som är närmast oss så vi kan göra gemensamma anmälningar. Ju flera vi blir som åker och tävlar desto roligare blir det!

 

Möte

I månadsskiftet Januari/Februari brukar vi ha ett Årsmöte där vi bl.a. går igenom klubbens verksamhet, årsavgiften och tilldelar ansvarsområden för året.
Är det något som du tycker vi ska ta upp på årsmötet så skicka gärna in ditt förslag till This is a mailto link 

Kallelse till mötet kommer senare.

 

Kassör

Vår fantastiska kassör Lilian har avsagt sig uppdraget under 2012 och vi tackar henne för all hjälp hon har gett klubben!

Nu söker vi med ljus och lykta efter någon som kan tänka sig att ta sig an rollen som kassör. Arbetet innebär att lägga totalt max en timme i månaden på att betala fakturor och utlägg samt bokföring av några få transaktioner. Du som kan tänka dig att ställa upp hör av dig omgående till This is a mailto link

 

Årsavgift

Då årsavgiften kommer att diskuteras på årsmötet så återkommer vi med när det är dags att betala in årsavgiften för 2013.

 

Uppsägning av medlemskap

Om det är någon som vill säga upp sitt medlemsskap i klubben så skicka gärna ett mail till This is a mailto link och meddela detta så vi kan ta bort er ur medlemsregistret.

 

Träningar

Torsdagen den 10:e Januari 18:30 så startar medlemsträningarna igen som vanligt.

Måndagen den 14:e Januari 18.30 så sätter tävlingsgruppen igång.

 

Prova på

Onsdagen den 9:e Januari 18:30 så drar vi gång med prova-på-träningarna igen för de som vill upptäcka hur roligt det är med bågskytte!

 

Och slutligen önskar jag er en god forsättning på det nya året! Vi ses på skjutlinjen! 

Skribent: Anne Holmgren

Boka.se

Huddinge Bågskytteklubb bokar träningar via ett bokningssystem från Boka.se idag!


Postadress:
Huddinge BSK - Bågskytte
Michael Bron, Bolmensvägen 3 lgh 1102
12050 Årsta

Besöksadress:
Huddingehallen, Gymnasietorget 2
14185 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info