Hoppa till sidans innehåll

Protokoll från Medlemsmötet

06 SEP 2012 21:31
Stort tack till er alla som kom på dagens möte i bågskytteklubben! Här kommer en kort sammanfattning från mötet
  • Uppdaterad: 23 AUG 2013 07:51

Träningar inomhus

För att minska belastningen på torsdagarnas träningar beslutades att på onsdagar kommer det att vara prova på. Ca tre ggr krävs innan man går in i torsdagens träning. Anne ansvarig, men eftersom trycket är stort så behöver hon hjälp, bl a anmälde sig Oliver och Johan. Ossian och Björn Å stöttar vid första tillfället. Infoblad ska tas fram till alla som provar på så de vet vad som gäller. 

På måndagar kommer vi starta en grupp för de ungdomar som vill tävla. Anmälan till gruppen sker via Facebook. Start 10 sep. Carina ansvarig, med stöd av Johanna och Roland. 

På torsdagar har vi vanlig träning kl 18:30. Tränarschema med skjutledare och tränare ska tas fram. För att det ska fungera så behövs det föräldrar som hjälper till som skjutledare. Förfrågan kommer att skickas ut via mail.

Skjutledarens uppgift är att se till att säkerhetsreglerna följs och att öppna/stänga lokalen om det behövs. Träningarna startar den 13 sep. 

Tröjor och logga

Alla var eniga om att färgen på tröjorna var bra, men att det var tråkigt tryck och att vi borde även ha tröjor i andra material. Nathalie och Johanna skissar på förslag till ny logga därefter diskuterarvi vidare vilka tröjor vi ska ha mer. 

Stänga utebanan

Roland och Lasse ansvarar för att ta in buttar och stänga banan. Det kommer ske i slutet av september. De meddelar via Facebook när det inte går att skjuta ute mer. Björn Å ser till att bågar, pilar m.m. från containern kommer till inomhuslokalen till första prova på tillfället. 

 

Hälsningar Carina 
Huddinge BSK

Skribent: Carina Olsson

Boka.se

Huddinge Bågskytteklubb bokar träningar via ett bokningssystem från Boka.se idag!


Postadress:
Huddinge BSK - Bågskytte
Michael Bron, Bolmensvägen 3 lgh 1102
12050 Årsta

Besöksadress:
Huddingehallen, Gymnasietorget 2
14185 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info