Hoppa till sidans innehåll

Huddinge BSK förbereder för Utomhussäsongen 2017

22 APR 2017 18:57
Den 22 april samlades medlemmar i Huddinge BSK för en Uteskjutardag då utomhusbanan ställdes i ordning och skyttarna fick en introduktion till bågskytte utomhus.
  • Skapad: 22 APR 2017 18:57

Huddinge BSK har sin utomhusbana vid Visättra Sportcenter och här samlades flera av klubbens medlemmar under lördagseftermiddagen för att ställa iordning banan och testa på bågskytte utomhus för första gången för säsongen.

Bl.a. snickrades nya buttställningar ihop. Så nu finns det skjutbuttar på plats på flera olika avstånd, tillgängliga för klubbens medlemmar hela utomhussäsongen.

Klubbens förvaringscontainer städades ut och organiserades i ordning. Nu finns skjuttavlor, skjutlinjemarkerings- och annat material lätt tillgängligt för klubbens organiserade träningstillfällen på utomhusbanan.

Carina Olsson, en av klubbens mest erfarna tränare, gav en lätt genomgång av de skjuttavlor som används vid olika former av bågskytte utomhus samt en introduktion till avståndsbedömning.
Hugade skyttar fick också möjlighet att testa på både tavel- och 3D-skytte.
Och närvarande medlemmar och familjemedlemmar bjöds också på lätt fika.


F.o.m. i maj kommer Huddinge BSK hålla sina organiserade träningspass vid den nu iordningställda utomhusbanan vid Visättra, så fort temperatur och väderlek är tillräckligt gynnsamma.

Skribent: Helena Westin
Epost: Adressen Gömd

Boka.se

Huddinge Bågskytteklubb bokar träningar via ett bokningssystem från Boka.se idag!


Postadress:
Huddinge BSK - Bågskytte
Michael Bron, Bolmensvägen 3 lgh 1102
12050 Årsta

Besöksadress:
Huddingehallen, Gymnasietorget 2
14185 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info