Hoppa till sidans innehåll

Prova på bågskytte


Gör en intresseanmälan till Huddinge BSKs kölistor för Introduktionskurser resp. Prova-på aktiviteter, så hör vi av oss så fort vi har nya kurser eller events på gång. 

Om du är intresserad av att pröva på bågskytte är du välkommen till våra introduktionskurser och "prova på" - aktiviteter. Kortare "prova-på"-aktiviteter arrangeras då och då under året. Våra Introduktionskurser däremot  hålls framför allt under vår inomhussäsong och med ett begränsat antal personer åt gången. För anmälan och mer information är du välkommen att skicka ett email till This is a mailto link.

Vår Introduktionskurs i Bågskytte är en grundkurs/introduktionskurs för dig som vill lära dig grunderna i bågskytte och testa om det är en sport för dig.. Kursen är tillgänglig för både barn (från 10år), ungdomar och vuxna. På kursen går vi igenom vilka säkerhetsregler som gäller för bågskytte, presenterar de olika bågtyperna och skyttestilarna, ser till att varje deltagare får minst en individuell genomgång för korrekt skytteställning och grundteknik, förser alla deltagare som vill med en personlig rekommendation för första egen bågskytteutrustning och framför allt ägnar mesta tiden åt att öva bågskytte med Barebow.

Plats: Källarlokalen i Huddingehallen. Fråga efter oss i Receptionen.

Utrustning:  All utrustning finns att låna på plats.

Kostnad: 1000kr/person

Kläder: Stadiga skor och en ej för bylsig tröja.

 Lägsta deltagarålder: 10 år

OBS! Barn under 13 år får inte träna utan förälders närvaro.

 

Bli Medlem

När du har genomgått någon av våra nybörjarkurser så kan du ansöka om att bli medlem och är då välkommen på våra ledarledda träningar för medlemmar.

Uppdaterad: 28 AUG 2017 18:00 Skribent: Helena Westin

Boka.se

Huddinge Bågskytteklubb bokar träningar via ett bokningssystem från Boka.se idag!


Postadress:
Huddinge BSK - Bågskytte
Michael Bron, Bolmensvägen 3 lgh 1102
12050 Årsta

Besöksadress:
Huddingehallen, Gymnasietorget 2
14185 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info