Hoppa till sidans innehåll

Pröva på bågskytte


Gör en intresseanmälan till Huddinge BSKs kölistor för Introduktionskurser resp. Pröva-på aktiviteter, så hör vi av oss så fort vi har nya kurser eller events på gång. 

Om du är intresserad av att pröva på bågskytte är du välkommen till våra introduktionskurser och "pröva på" - aktiviteter.
Kortare "pröva-på"-aktiviteter arrangeras då och då under året. Våra Introduktionskurser däremot  hålls framför allt under vår inomhussäsong och med ett begränsat antal personer åt gången. Du hittar länk till "Intresseanmälan" för respektive aktivitet här nedan. 
Har du frågor eller önskar närmare information är du välkommen att skicka ett email till This is a mailto link.

Våra"Pröva-på"-aktiviteter arrangeras i olika former vid olika tillfällen under året.
Nu närmast planeras för några under sommaren 2020.
Gör gärna en Intresseanmälan här för "Pröva-på Bågskytte 2020" så skickar vi ett email när vi har datum och tider klara.

Vår Introduktionskurs i Bågskytte är en grundkurs/introduktionskurs för dig som vill lära dig grunderna i bågskytte och testa om det är en sport för dig.. Kursen är tillgänglig för både barn (från 10år), ungdomar och vuxna. På kursen går vi igenom vilka säkerhetsregler som gäller för bågskytte, presenterar de olika bågtyperna och skyttestilarna, ser till att varje deltagare får minst en individuell genomgång för korrekt skytteställning och grundteknik, förser alla deltagare som vill med en personlig rekommendation för första egen bågskytteutrustning och framför allt ägnar mesta tiden åt att öva bågskytte med Barebow.
Du kan får närmare information och anmäler ditt intresse här (om länken ej fungerar klistra in följande adress i din internet browser: https://www.simplesignup.se/private_event/167903/91bb8ae611 då vi använder SimpleSignup för att administrera våra kursanmälningar/intresseanmälningar).
När vi får kursdatum tillgängliga bjuder vi in de som står på vår väntelista att anmäla sig till respektive kursomgång.

Info

Plats: Källarlokalen i Huddingehallen. Fråga efter oss i Receptionen.

Utrustning:  All utrustning finns att låna på plats.

Kostnad: 1000kr/person

Kläder: Stadiga skor och en ej för bylsig tröja.

 Lägsta deltagarålder: 10 år

OBS! Barn under 13 år får inte träna utan förälders närvaro.

 

Bli Medlem

När du har genomgått någon av våra nybörjarkurser så kan du ansöka om att bli medlem och är då välkommen på våra ledarledda träningar för medlemmar.

Uppdaterad: 28 AUG 2017 18:00 Skribent: Helena Westin

Boka.se

Huddinge Bågskytteklubb bokar träningar via ett bokningssystem från Boka.se idag!


Postadress:
Huddinge BSK - Bågskytte
Michael Bron, Bolmensvägen 3 lgh 1102
12050 Årsta

Besöksadress:
Huddingehallen, Gymnasietorget 2
14185 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info